Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Domácí tuňáková pizza
Máte rádi pizzu a chtěli byste si vytvořit vlastní těsto? S tímto receptem nejenže překvapíte své blízké svými schopnosti v kuchyni, ale také si pochu... číst celé
20.06.2022
Zapečené brambory se smetanou
Jídla z brambor jsou velmi oblíbené v každé kuchyni a to nejen pro svoji rychlou přípravu. Zapečené brambory jsou ideální, pokud nechcete příliš přemý... číst celé
Burrito s červenou rýží
Rádi byste si udělali zdravé, chutné jídlo, které se dá jednoduše zabalit do kukuřičné tortilly? Burrito je ideální volbou pro všechny milovníky mexic... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas TORASONAR s.r.o. se sídlem Plaská 622/13, Praha 5, IČ: 24711349, Spisová značka C 167998/MSPH Městský soud v Praze (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Domácí tuňáková pizza
Domácí tuňáková pizza
Máte rádi pizzu a chtěli byste si vytvořit vlastní těsto? S tímto receptem nejenže překvapíte své blízké svými schopnosti v kuchyni, ale také si pochu... číst celé
Zapečené brambory se smetanou
20.06.2022
Zapečené brambory se smetanou
Jídla z brambor jsou velmi oblíbené v každé kuchyni a to nejen pro svoji rychlou přípravu. Zapečené brambory jsou ideální, pokud nechcete příliš přemý... číst celé
Burrito s červenou rýží
Burrito s červenou rýží
Rádi byste si udělali zdravé, chutné jídlo, které se dá jednoduše zabalit do kukuřičné tortilly? Burrito je ideální volbou pro všechny milovníky mexic... číst celé
Špagety Aglio olio s chilli papričkou
Špagety Aglio olio s chilli papričkou
Chcete si připravit něco, co bude skvěle chutnat a zvládnete to doslova v rekordním čase? Zkuste tuto italskou klasiku, po které se budete cítit jako ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Naši partneři

 

Fakturační údaje

TORASONAR s.r.o.
Plaská 622/13
150 00 Praha 5
IČ: 24711349
DIČ: CZ24711349

Kontakty
Tomáš Kolářík
Tomáš Kolářík
(Po-Pá, 8-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz