Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Rýžový salát z červené řepy
Rádi byste si připravili doslova vitamínovou bombu? Připravte si chutný salátek s rýží a pečenou řepou, který bude přínosem pro vaše tělo. číst celé
16.09.2022
Zdravá pomazánka z červené řepy
Máte rádi zdravé pomazánky, které vypadají krásně na talíři a ještě lépe chutnají? V tom případě vás určitě potěší pomazánka plná vitamínů z červené ř... číst celé
21.08.2022
Snadná dýňová polévka
Nenechejte se vyvést z omylu, že je dýně tradičně podzimní pochoutkou. Díky tomu, že se dá dlouhodobě skladovat, si ji můžete vychutnat nejen na podzi... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas TORASONAR s.r.o. se sídlem Plaská 622/13, Praha 5, IČ: 24711349, Spisová značka C 167998/MSPH Městský soud v Praze (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu polak@kvalitnitunak.eu s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Rýžový salát z červené řepy
Rýžový salát z červené řepy
Rádi byste si připravili doslova vitamínovou bombu? Připravte si chutný salátek s rýží a pečenou řepou, který bude přínosem pro vaše tělo. číst celé
Zdravá pomazánka z červené řepy
16.09.2022
Zdravá pomazánka z červené řepy
Máte rádi zdravé pomazánky, které vypadají krásně na talíři a ještě lépe chutnají? V tom případě vás určitě potěší pomazánka plná vitamínů z červené ř... číst celé
Snadná dýňová polévka
21.08.2022
Snadná dýňová polévka
Nenechejte se vyvést z omylu, že je dýně tradičně podzimní pochoutkou. Díky tomu, že se dá dlouhodobě skladovat, si ji můžete vychutnat nejen na podzi... číst celé
Palačinky s tuňákem naslano
Palačinky s tuňákem naslano
Jste milovníky palačinek a máte chuť také na jejich slanou verzi? V tom případě vás jistě potěší tento recept, který tvoří palačinkový kabátek se směs... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Naši partneři

 

Fakturační údaje

TORASONAR s.r.o.
Plaská 622/13
150 00 Praha 5
IČ: 24711349
DIČ: CZ24711349

Kontakty
Tomáš Kolářík
Tomáš Kolářík
(Po-Pá, 8-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz